Larry Izzo ingehuurd als coördinator van speciale teams door commandanten
Sport

Larry Izzo ingehuurd als coördinator van speciale teams door commandanten

Volgens Ben Standig van TheAthletic.com hebben de Washington Commanders de toevoeging aangekondigd van Larry Izzo als hun nieuwe speciale teamscoördinator. Izzo voegt zich bij de Commanders nadat hij de afgelopen drie seizoenen als coördinator van de speciale teams voor de Seattle Seahawks heeft gewerkt, waar hij in 2020 aanvankelijk de rol als interim-basis op zich nam. Voorafgaand aan zijn tijd bij de Seahawks was Izzo coördinator van de speciale teams voor de Houston Texans van 2016-2017 en als assistent coördinator van de speciale teams voor de New York Giants van 2011-2015.

Izzo brengt een schat aan ervaring mee naar zijn nieuwe rol bij de Commanders, nadat hij zijn professionele coachingcarrière bij de Giants was begonnen. Voordat hij overstapte naar coaching, had Izzo een succesvolle carrière als speler. In 1996 betrad hij de competitie als undrafted free agent en speelde hij in 200 wedstrijden voor de Miami Dolphins, New England Patriots en New York Jets. Hij werd driemaal geselecteerd voor de Pro Bowl en won drie Super Bowls met de Patriots.

Zijn uitgebreide ervaring als speler en als coach maakt Izzo tot een waardevolle aanvulling op de technische staf van de Commanders, en zijn leiderschap zal van cruciaal belang zijn bij het verbeteren van de prestaties van Washington’s speciale teams in het komende seizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER