Lee Health waarschuwt dat het systeem de volledige capaciteit nadert
Nieuws

Lee Health waarschuwt dat het systeem de volledige capaciteit nadert

Lee Health heeft een waarschuwing afgegeven over de capaciteit van het ziekenhuissysteem en stelt dat de ziekenhuizen hun capaciteit bereiken. Dit komt door een toename van het aantal griep- en luchtwegaandoeningen, maar ook door een groeiende bevolking en een toestroom van seizoensbewoners en bezoekers. De spoedafdelingen van het gezondheidszorgsysteem behandelden dinsdag ongeveer 1.000 patiënten, wat leidde tot zorgen over lange wachttijden voor niet-acute medische noodgevallen.

Volgens Ian Gonsenhauser, Chief Medical Officer van Lee Health, heeft de toename van het aantal patiënten het ziekenhuissysteem onder druk gezet. Dit nieuws komt als een waarschuwing aan de gemeenschap om alternatieve gezondheidszorgopties te zoeken voor niet-dringende medische behoeften. Het vergroot ook het bewustzijn over het belang van grieppreventiemaatregelen en andere preventieve gezondheidspraktijken.

Deze aankondiging herinnert ons aan de druk die griep en aandoeningen van de luchtwegen op het gezondheidszorgsysteem kunnen uitoefenen. Het dringt er bij het publiek op aan om na te denken over de impact van hun gezondheidszorgbeslissingen op de algehele capaciteit van het ziekenhuissysteem. Terwijl de situatie blijft evolueren, vraagt ​​Lee Health om steun van de gemeenschap om de druk op het gezondheidszorgsysteem te helpen verlichten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER