Life Science and Medical Technology Summit georganiseerd door Leland
Technologie

Life Science and Medical Technology Summit georganiseerd door Leland

De stad Leland in Brunswick County, NC was onlangs gastheer van de eerste Life Science and Medical Technology Summit in het Leland Cultural Arts Center. Dit evenement richtte zich op het verkennen van onderwerpen als medische apparatuur en diagnostiek, biotechnologie en de ontdekking van geneesmiddelen, en vele andere.

Leiders van zowel lokaal als staatsniveau woonden de top bij om ideeën uit te wisselen en informatie te verzamelen over de vooruitgang in de biowetenschappen- en medische technologie-industrie. Barnes Sutton, directeur Economische en Gemeenschapsontwikkeling bij Leland, benadrukte het belang van het onder de aandacht brengen van de capaciteiten van het gebied op dit gebied, evenals het benadrukken van de toekomstperspectieven.

Sutton zei dat de top een kans was om relaties op te bouwen en het bewustzijn te vergroten van het potentieel van Leland als knooppunt voor de levenswetenschappen. Hoewel de stad misschien niet algemeen wordt erkend vanwege haar bijdragen aan deze sector, gelooft Sutton dat Leland met de aanwezigheid van bedrijven als Cygnus Technologies, Flow Sciences en MicroSolv Technology Corporation het potentieel heeft om een ​​belangrijke speler op het gebied van de levenswetenschappen te worden. .

Over het geheel genomen diende het evenement als een platform voor samenwerking, discussie en netwerken tussen professionals uit de industrie, met als doel de groei en innovatie in de sectoren biowetenschappen en medische technologie in Brunswick County te bevorderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER