Little Caesars introduceert drie nieuwe technologiemanagers
Technologie

Little Caesars introduceert drie nieuwe technologiemanagers

Het moederbedrijf van Little Caesars, Ilitch, heeft de promotie aangekondigd van drie leidinggevenden naar belangrijke leiderschapsrollen binnen de technologiedivisie van het bedrijf. Zij zullen toezicht houden op de technologische infrastructuur en cyberbeveiliging bij de in Detroit gevestigde pizzaketen, en de technologie in het gehele Ilitch-portfolio naar een hoger niveau tillen.

Keith Faigan is gepromoveerd tot Chief Information Officer, Restaurant Systems. Met een carrière van tien jaar bij Little Caesars hield Faigan eerder toezicht op verschillende software-initiatieven en richtte hij zich op het e-commerceplatform van Little Caesars.

Afia Phillips is gepromoveerd van vice-president informatiebeveiliging tot hoofd informatiebeveiliging. In haar vorige rol heeft Phillips een strategisch bedrijfsinformatiebeveiligingsprogramma opgezet om de cyberbeveiligingsrisico's in Ilitch te beperken.

Lance Shinabarger is gepromoveerd van senior vice-president van IT-enterprisesystemen en mondiale infrastructuur tot Chief Information Officer, gedeelde technologieën en applicaties. Met zeven jaar ervaring bij Little Caesars leidde Shinabarger eerder de wereldwijde infrastructuur voor niet alleen Little Caesars, maar ook voor de Detroit Red Wings, Detroit Tigers en andere Ilitch-bedrijven.

Anita Klopfenstein, Global Chief Information Officer, verklaarde: “Deze promoties benadrukken het ongelooflijke talent en de toewijding van ons leiderschapsteam. Keith, Afia en Lance hebben consequent blijk gegeven van hun toewijding aan innovatie en uitmuntendheid door hun sterke leiderschap. We hebben er vertrouwen in dat zij onze technologie-initiatieven vooruit zullen blijven helpen.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joanna via [email protected]

LAAT EEN REACTIE ACHTER