Logan en Hudson stuwen het wetenschapspark voorbij West Side
Nieuws

Logan en Hudson stuwen het wetenschapspark voorbij West Side

In een dominante prestatie behaalde Science Park een 54-11 overwinning op West Side in Newark, waarbij I’naia Logan een double-double noteerde door 15 punten te scoren en 10 rebounds neer te halen. De Chargers beschikken nu over een algemeen record van 7-4, waarbij deze overwinning hun derde overwinning in vier starts markeert. Ze bouwden snel een indrukwekkende voorsprong van 22-4 na het eerste kwartaal, waarbij Daziya Hudson alle scorers leidde met 16 punten en Jada Rodgers ook een bijdrage leverde met 11 punten voor het team. Aan de andere kant viel West Side door deze nederlaag terug naar 0-7.

Voor degenen die op de hoogte willen blijven van NJ High School Sports, ligt de nieuwsbrief nu 5 dagen per week in de mailbox. Door je aan te melden, kun je als een van de eersten het laatste sportnieuws voor jongens en meisjes elke weekdag rechtstreeks in je inbox ontvangen. Als u geïnteresseerd bent, kunt u uw naam toevoegen door op de meegeleverde link te klikken.

Het is belangrijk op te merken dat als u een aankoop doet of zich registreert voor een account via een link op de site, er mogelijk een vergoeding wordt ontvangen. Door de site te gebruiken, stemt u in met de Gebruikersovereenkomst en erkent u dat uw klikken, interacties en persoonlijke informatie kunnen worden verzameld, vastgelegd en opgeslagen door de site en zijn sociale media en externe partners, in overeenstemming met het Privacybeleid .

LAAT EEN REACTIE ACHTER