Lokaal 757 in Hampton Roads haalt $1,82 miljoen op voor de gemeenschap
Nieuws

Lokaal 757 in Hampton Roads haalt $1,82 miljoen op voor de gemeenschap

Volgens de Peninsula Community Foundation werd tijdens de 24 uur durende online fondsenwervingscampagne Give Local 757 in totaal 1,82 miljoen dollar ingezameld voor 208 liefdadigheidsprogramma's en goede doelen. Dit jaarlijkse evenement werd georganiseerd in samenwerking met de Hampton Roads Community Foundation, met als doel het voor bewoners gemakkelijker te maken om verschillende doelen en organisaties in de regio te steunen. Deze gezamenlijke inspanning was er ook op gericht om het bewustzijn over de behoeften van lokale non-profitorganisaties te vergroten via socialemediacampagnes die op het evenement waren afgestemd.

Tijdens de campagne, die op 23 april plaatsvond, droegen in totaal ruim 9.700 donateurs bij aan de zaak. Deze overweldigende steunbetuiging toont de generositeit en toewijding van de gemeenschap aan het helpen van mensen in nood. Voor degenen die meer willen weten over de campagne of een donatie willen doen, kunnen ze de officiële website bezoeken op givelocal757.org.

Door samen te komen en deze liefdadigheidsprogramma's en goede doelen te steunen, heeft de gemeenschap een aanzienlijke impact gehad op het verbeteren van de levens van mensen in nood. Het succes van de Give Local 757-campagne benadrukt de kracht van collectief geven en het belang van het ondersteunen van lokale organisaties die een verschil maken in de gemeenschap. Door deze inspanningen kunnen we positieve verandering teweegbrengen en helpen een sterkere, veerkrachtigere gemeenschap voor iedereen op te bouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER