Lokaal bedrijf in McMinnville brengt gemeenschap samen met Sign Game
Nieuws

Lokaal bedrijf in McMinnville brengt gemeenschap samen met Sign Game

In het centrum van McMinnville vormen de kleine bedrijven het hart van de gemeenschap. De eigenaren kennen elkaar bij naam en er heerst een sterk gevoel van kameraadschap onder hen. De winkelpanden hebben een uniforme uitstraling, maar hebben ieder hun eigen unieke charme en karakter.

Afgelopen week moesten verschillende bedrijven vanwege de sneeuw en ijs de deuren sluiten of verkorten. Ondanks de uitdagingen misten ze elkaar en de zakelijke interacties, dus besloten ze het spel gaande te houden. De eigenaren van Vanilla Bean Baking Co., Begonias en Benchmark Physical Therapy begonnen vriendelijk te kletsen en plaatsten bordjes op de ramen aan de voorkant om wat helderheid in de gemeenschap te brengen, zelfs op de somberste dagen.

Het vriendschappelijke porren begon eerder deze maand en heeft geresulteerd in enkele luchtige uitwisselingen. De eigenaar van Vanilla Bean bracht zelfs zelfgemaakte pop-taartjes naar Benchmark Physical Therapy, en in ruil daarvoor ontvingen ze kaneel-pop-taartjes met bruine suiker van de therapiekliniek.

De bedrijven zien dit spel als een manier om plezier te hebben en wat vreugde te brengen in de gemeenschap. Ze benadrukken dat het allemaal leuk en gewoon vriendelijk geklets is om de binnenstad op te fleuren. Het gevoel van gemeenschap en saamhorigheid tussen deze bedrijven is werkelijk hartverwarmend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER