Lokaal nieuws: Hamilton County Health Department onthult de nieuwste gezondheidsbeoordeling voor 2024
Nieuws

Lokaal nieuws: Hamilton County Health Department onthult de nieuwste gezondheidsbeoordeling voor 2024

De gezondheidsafdeling van Hamilton County heeft de gezondheidsbeoordeling A Picture of Our Health Community 2024 vrijgegeven. Dit rapport, dat elke vier tot vijf jaar wordt gepubliceerd, richt zich op acht sleutelfactoren die van invloed zijn op de gezondheid van inwoners in Hamilton County. Deze factoren omvatten toegang tot gezondheidszorg en gezondheidszorgdekking, milieugezondheid, chronische ziekten, infectieziekten, geestelijke gezondheid, verwondingen, middelenmisbruik en kwetsbare bevolkingsgroepen.

Het rapport biedt een gedetailleerde beschrijving van de gezondheidsstatus van inwoners van Hamilton County. In de toekomst zullen het Ministerie van Volksgezondheid en de Regionale Gezondheidsraad samenwerken om strategieën te ontwikkelen die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van de gemeenschap, het identificeren van gezondheidsprioriteiten en het betrekken van de gemeenschap bij deze kwesties. De afdeling Epidemiologie van het ministerie van Volksgezondheid is van plan aanvullend informatiemateriaal vrij te geven over onderwerpen die worden behandeld in Een beeld van onze gezondheid. Bovendien zal er de komende jaren een datadashboard worden gecreëerd en gepubliceerd om de gemeenschap te voorzien van nauwkeurige en actuele lokale gezondheidsinformatie.

Dr. Dawn Ford, afdelingsmanager Epidemiologie, benadrukt het belang van de 175 pagina's tellende beoordeling bij het begeleiden van inspanningen om de impact van deze ziekten te verminderen. Dr. Ford hoopt dat leden van de gemeenschap gezonder gedrag zullen aannemen, zoals meer lichaamsbeweging, betere voeding en stoppen met roken, om de algemene gezondheidsresultaten te verbeteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER