Longview’s Big Tech Showcase waarin technologische innovatie wordt benadrukt
Technologie

Longview’s Big Tech Showcase waarin technologische innovatie wordt benadrukt

Op de Big Techs Showcase in het centrum van Longview toonden verschillende industrieën in Oost-Texas hun nieuwste technologie. Een opmerkelijk hoogtepunt was dat een bedrijf uit Tyler de FDA-goedkeuring kreeg voor een apparaat om obstructieve slaapapneu te behandelen. Mensen van alle leeftijden werden uitgenodigd om het evenement bij te wonen en gratis rondleidingen van een uur te volgen om meer te leren over de tentoongestelde uitrusting, waaronder brandweerwagens en meer.

Hiedi Freeman, coördinator van het bezoekersbureau van de stad Longview, uitte haar opwinding over het zien oplichten van de gezichten van kinderen tijdens het evenement. Ze vond het vooral leuk om te zien hoe ze de brandweerwagen en andere innovatieve apparatuur verkenden, waardoor hun interesse in nieuwe technologieën werd aangewakkerd. Het doel van de showcase was om bezoekers te inspireren met de allernieuwste ontwikkelingen uit de lokale industrie.

Het evenement had tot doel de creativiteit en innovatie in Oost-Texas onder de aandacht te brengen en de bijdragen van de regio aan de technologische vooruitgang te benadrukken. Door het verzorgen van hands-on rondleidingen en demonstraties konden de aanwezigen de nieuwste ontwikkelingen in verschillende industrieën nader bekijken. Voor meer informatie over het evenement en om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, weer, sport en streaming video, ga naar KETK.com | FOX51.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER