Los Angeles neemt het op tegen Toronto nadat James 40 punten heeft gescoord
Sport

Los Angeles neemt het op tegen Toronto nadat James 40 punten heeft gescoord

De Los Angeles Lakers zullen het in deze komende wedstrijd opnemen tegen de Toronto Raptors. De Lakers hebben momenteel een record van 42-33, waarmee ze op de negende plaats staan ​​in de Western Conference. In hun laatste wedstrijd leidde LeBron James het team naar een 116-104 overwinning op de Brooklyn Nets met een geweldige prestatie van 40 punten.

Aan de andere kant staan ​​de Raptors dit seizoen 23-51 en staan ​​ze op de 12e plaats in de Eastern Conference. Toronto heeft thuis geworsteld met een record van 13-25. Ze hebben succes geboekt bij het winnen van de omzetstrijd en behaalden in die situaties een record van 10-18.

De Lakers hebben een record van 15-21 op de weg en hebben kracht getoond in wedstrijden die op 10 of meer punten werden beslist, met een record van 17-23 in dergelijke wedstrijden. Qua score scoren de Raptors gemiddeld 112,7 punten per wedstrijd, terwijl de Lakers gemiddeld 117,5 punten opgeven.

Dit wordt de tweede ontmoeting tussen de twee teams dit seizoen, waarbij de Lakers de vorige wedstrijd met 132-131 op 10 januari winnen. Anthony Davis was een sleutelspeler in die overwinning en scoorde 41 punten.

Belangrijke spelers om in de gaten te houden in deze wedstrijd zijn Gary Trent Jr. en Kelly Olynyk voor de Raptors, en Davis en D'Angelo Russell voor de Lakers. Beide teams behaalden gemengde resultaten in hun laatste tien wedstrijden, waarbij de Raptors een 0-10 verliesreeks hadden en de Lakers een 7-3 'record' hadden.

Qua blessures zullen de Raptors een aantal belangrijke spelers missen, waaronder onder meer Jakob Poeltl, RJ Barrett en Chris Boucher. De Lakers zullen het vanwege verschillende blessures moeten stellen zonder Christian Wood, Jarred Vanderbilt, Colin Castleton en Jalen Hood-Schifino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER