Lower Shore Agronomie Dag laat boeren kennismaken met de nieuwste technologie en onderzoeksontwikkelingen
Technologie

Lower Shore Agronomie Dag laat boeren kennismaken met de nieuwste technologie en onderzoeksontwikkelingen

Het Lower Shore Agronomy Day-evenement van de University of Maryland Extension in Princess Anne, Maryland had als doel lokale boeren voor te lichten over de ontwikkelingen in de sector en contact te leggen met professionals uit de industrie. Agriculture Agent, UMD Extension Agriculture Agent Sarah Hirsh zei: “Het is een kans voor specialisten en anderen die voor de universiteit werken om updates te geven over het laatste onderzoek dat ze doen in de landbouw en waar boeren op de hoogte van willen zijn om hun activiteiten te helpen. .”

Het personeel van de afdeling uitbreiding zei dat het evenement meer dan 150 boeren en landbouwdienstverleners op de been bracht, omdat onderwerpen als bodemgezondheid, onkruidbestrijding en gewasbeheer ter discussie stonden. “Boeren is een bedrijf, dus het is altijd een uitdaging om dat bedrijf levensvatbaar te maken. De inputs zijn duur en zijn de laatste jaren duurder geworden. De grote uitdaging is dus om efficiënt te zijn”, aldus Hirsh.
Kijkend naar de prioriteiten voor de staat, zei Hirsh dat er vanwege de Chesapeake Bay ook een grote nadruk ligt op natuurbehoud. “Dus we proberen onze voedingsstoffen op de boerderij te houden en daarbij efficiënte technologieën te gebruiken,” zei Hirsh.

Sprekers gingen in op een van de grootste uitdagingen waarmee boeren hier aan de oostkust worden geconfronteerd, namelijk waterbeheer. UMD Extension Precision Agriculture Specialist Hemendra Kumar zei: “We willen zeker weten hoe we dit soort technologieën specifiek kunnen toepassen in de combinatie van zowel irrigatie als drainage. Het brengt ook het probleem van het binnendringen van zout water ter sprake. We willen er zeker van zijn dat als het water bovenop wordt aangebracht, we ook zullen weten wat er onder de grond gebeurt.”

Boeren die pesticiden en voedingsstoffen op hun velden toepassen, hadden de mogelijkheid om kredieten voor permanente educatie te ontvangen om hun licenties of andere vouchers voor hun activiteiten te behouden. Voor degenen die er vrijdag niet bij konden zijn, vertelden de functionarissen van Extension ons dat ze het hele jaar door een verscheidenheid aan hulpmiddelen beschikbaar hebben. Klik hier voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER