Maak kennis met Honor's nieuwste kunstmatige-intelligentietechnologie op vier niveaus
Technologie

Maak kennis met Honor's nieuwste kunstmatige-intelligentietechnologie op vier niveaus

Tijdens een evenement bij VivaTech in Parijs maakte George Zhao, CEO van Honor, bekend dat de wereldwijde presentatie van de Honor 200-serie gepland staat voor 12 juni. Hoewel zijn toespraak vooral gericht was op generatieve kunstmatige intelligentie op mobiel, deelde Zhao ook wat nieuws over de volgende smartphones, waarbij vooral de Honor 200 wordt benadrukt.

Generatieve kunstmatige intelligentie zal een cruciale rol spelen in het komende Magic OS 8.0-besturingssysteem, dat op alle nieuwe vlaggenschipapparaten van het merk zal verschijnen. Gebruikers hebben de mogelijkheid om met een simpele tik portretten van hoge kwaliteit te maken, waardoor dure verlichtingsopstellingen of professionele apparatuur overbodig zijn.

De nieuwe serie zal uit twee modellen bestaan: Honor 200 en Honor 200 Pro, die beide al beschikbaar zijn voor pre-order op de Chinese website. Hoewel verdere details over de apparaten op dit moment beperkt zijn, suggereren gelekte geruchten dat de vlaggenschepen een 50 MP OIS-gestabiliseerde hoofdmodule aan de achterkant zullen bevatten met een groot diafragma en 100x hybride zoomlens. Bovendien wordt verwacht dat ze een batterij van 5.200 mAh zullen hebben met snellaadmogelijkheden van 100 W.

Tijdens zijn presentatie benadrukte George Zhao de visie van Honor op kunstmatige intelligentie, waarbij hij de combinatie van personalisatie op het apparaat en cloud-AI benadrukte. Het bedrijf wil gebruikers naadloze AI-ervaringen bieden door de kracht van AI op een veilige manier te benutten via hun partnerschap met Google Cloud.

Het centrale thema van Honor's toespraak op VivaTech was de introductie van hun 4-laags AI-architectuur. Het bedrijf schetste zijn strategische focus op het integreren van AI in MagicOS, met de nadruk op het creëren van een open ecosysteem dat het delen van rekenkracht en -diensten tussen apparaten en besturingssystemen mogelijk maakt. Deze aanpak is bedoeld om gebruikers toegang te bieden tot een reeks clouddiensten, waarbij prioriteit wordt gegeven aan privacybescherming.

LAAT EEN REACTIE ACHTER