Man betrapt op winkeldiefstal van meerdere items van Hibbett Sports in Parkway Place Mall
Sport

Man betrapt op winkeldiefstal van meerdere items van Hibbett Sports in Parkway Place Mall

De politie van Huntsville is momenteel op zoek naar een verdachte die naar verluidt verschillende items heeft gestolen van Hibbett Sports in het winkelcentrum. Op bewakingsbeelden zijn beelden van de verdachte vastgelegd en de autoriteiten hebben goede hoop dat dit tot een arrestatie zal leiden. Het incident vond plaats in januari toen de man vroeg om een ​​jas te zien in de winkel. Nadat hem de jas was getoond, vroeg hij vervolgens of hij enkele schoenen mocht zien. In plaats van een aankoop te doen, nam de verdachte echter de jas, een overhemd en andere spullen mee voordat hij de winkel verliet.

Naast de diefstal bij Hibbett Sports zoekt de politie van Huntsville deze week ook naar personen die gezocht worden op basis van verschillende aanklachten. Megan Mansel wordt aangeklaagd wegens frauduleus gebruik van een creditcard nadat ze een gestolen creditcard zou hebben gebruikt tijdens een auto-inbraak. Quincy Harris wordt gezocht wegens het bezit van een gereguleerde stof, met name cocaïne. Dallin Runion is aangeklaagd voor het bezit van een vervalst instrument omdat hij probeerde te betalen met een vals biljet van $ 100. Joshua Woosley wordt gezocht wegens bezit van methamfetamine, en Lemoine Richmond Jr. wordt gezocht wegens zware mishandeling nadat hij naar verluidt tijdens een inbraak een mes tegen de keel van de moeder van zijn kind had gehouden.

Als iemand informatie heeft over de verblijfplaats van deze verdachten of andere personen die door de politie worden gezocht, worden zij dringend verzocht contact op te nemen met de politie van Huntsville. Meldingen kunnen worden gedaan door te bellen naar 53-CRIME, te sms’en of tips te e-mailen. Abonneer je op het YouTube-kanaal van WAFF voor het laatste nieuws, sport en weerupdates. Alle rechten voorbehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER