Man gearresteerd wegens openbare ordeverstoring in Economy Inn
Nieuws

Man gearresteerd wegens openbare ordeverstoring in Economy Inn

Vorige week werd een man uit Hamlet gearresteerd wegens openbare ordeverstoring in de Economy Inn in Plymouth. Agenten van de politie van Plymouth reageerden op een oproep over een man die op donderdag 7 december rond 02.45 uur ’s ochtends buiten de herberg schreeuwde.

Toen de agenten ter plaatse aankwamen, vonden de agenten de 35-jarige Justin Boyle midden op de oprit, luide muziek aan het spelen op zijn telefoon en erg luidruchtig. Het was duidelijk dat Boyle zwaar dronken was en hij werd vervolgens gearresteerd.

Na zijn arrestatie werd Boyle naar het ziekenhuis van Plymouth gebracht voor ontruiming uit de gevangenis en vervolgens overgebracht naar de gevangenis van Marshall County, waar hij werd geboekt wegens verzet tegen wetshandhaving, openbare dronkenschap en wanordelijk gedrag.

Het is belangrijk dat lezers onthouden dat de kosteninformatie gebaseerd is op een beëdigde verklaring met een waarschijnlijke oorzaak, en dat het op dit moment slechts een beschuldiging is. Iedereen wordt als onschuldig beschouwd totdat het tegendeel bewezen is, en zij hebben recht op vertegenwoordiging door een raadsman en op een juryrechtspraak waarin de staat zijn schuld boven redelijke twijfel moet bewijzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER