Man in Florida arrested after 16-year-old girl’s missing World of Warcraft account is found at his residence
Nieuws

Man in Florida arrested after 16-year-old girl’s missing World of Warcraft account is found at his residence

Een 16-jarig meisje dat vermist was, werd gevonden met de hulp van World of Warcraft. Haar account was online gekomen op een IP-adres in Florida, ver van haar huis. De autoriteiten konden haar lokaliseren en vonden op dezelfde locatie een 31-jarige man genaamd Thomas Ebersole. Volgens het Sheriff’s Office van Marion County was Ebersole’s eigen World of Warcraft-account ook vanaf die locatie toegankelijk.

Ebersole werd afgelopen woensdag gearresteerd en beschuldigd van verschillende misdaden, waaronder het reizen om een ​​minderjarige te ontmoeten om seksuele activiteiten te ontplooien, het zich bemoeien met de voogdij over het kind en het onderdak bieden aan een ongehuwde minderjarige. De meerderjarigheid in Florida is 18 jaar.

Het Federal Bureau of Investigation heeft lokale hulp ingeroepen nadat het account online was gekomen en het IP-adres was getraceerd. Toen de autoriteiten Ebersole bij hem thuis ontmoetten, ontkende hij aanvankelijk dat hij het meisje kende. Later gaf hij echter toe dat hij naar Ohio was gereden om het slachtoffer te ontmoeten en haar naar zijn huis had gebracht. Hij gaf ook toe een ‘romantische relatie’ met het meisje te hebben gehad en plannen te hebben om met haar te trouwen.

Ebersole liet een detectivebericht van Discord zien waarin zijn plannen werden uiteengezet om het slachtoffer in Ohio te ontmoeten en seksuele activiteiten te ontplooien, ondanks dat hij wist dat hij een misdaad pleegde. Hij wordt momenteel zonder borg vastgehouden in de gevangenis van Marion County.

LAAT EEN REACTIE ACHTER