Man in hechtenis genomen na een korte impasse in het Coachella-etablissement.
Nieuws

Man in hechtenis genomen na een korte impasse in het Coachella-etablissement.

Donderdagavond werd in Coachella één persoon in hechtenis genomen na een achtervolging die tot een korte patstelling leidde. Het incident begon om 17.05 uur toen agenten probeerden een voertuig aan de kant te zetten wegens een verkeersovertreding op Avenue 51 en Cesar Chavez Street, aldus sergeant Deirdre Vickers van het Riverside County Sheriff's Office, zoals gerapporteerd door News Channel 3.

De auto stopte niet en er volgde een achtervolging. De verdachte stopte het voertuig uiteindelijk in de buurt van 7th Street en Grapefruit Boulevard, vluchtte te voet en ging een nabijgelegen bedrijf binnen. Wetshandhavers omsingelden het bedrijf en konden vreedzaam onderhandelen over de overgave van de verdachte.

Vervolgens werd de verdachte zonder verdere problemen aangehouden. Het onderzoek naar het incident is aan de gang en updates zullen worden verstrekt door News Channel 3 zodra deze beschikbaar komen.

News Channel 3 moedigt civiele en constructieve discussies op hun platform aan en vraagt ​​kijkers zich aan de communityrichtlijnen te houden. Als u een verhaalidee wilt delen, kunt u dit indienen bij Nieuwskanaal 3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER