Man uit Davie dodelijk neergeschoten buiten zakencomplex Miramar
Nieuws

Man uit Davie dodelijk neergeschoten buiten zakencomplex Miramar

Een 58-jarige man uit Davie verloor op tragische wijze zijn leven nadat er dinsdagochtend een schietpartij plaatsvond buiten een bedrijf in Miramar. Bij het incident raakte nog iemand anders gewond en de verantwoordelijke schutter is momenteel op vrije voeten.

De politie van Miramar kwam dinsdag rond 10:30 uur ter plaatse bij een bedrijfscomplex op Enterprise Way. Rechercheur Yessenia Diaz, een woordvoerder van de afdeling, bevestigde dat beide personen die werden neergeschoten werknemers waren van een van de bedrijven in het complex.

Het overleden slachtoffer werd donderdag door de politie geïdentificeerd als Devon Blake. Het exacte tijdstip van Blake's overlijden in het ziekenhuis is niet bekendgemaakt. De gewonde persoon, wiens identiteit en geslacht niet zijn vrijgegeven, zou na de schietpartij in stabiele toestand zijn. Het is onduidelijk of ze donderdag nog steeds in het ziekenhuis liggen.

De autoriteiten hebben aangegeven dat de verblijfplaats van de schutter en de wijze van ontsnapping onbekend blijven. De verdachte wordt beschreven als ongeveer 1,80 meter lang, gekleed in een oranje shirt, donkere broek, sportschoenen, een volledig bedekkend masker en een zonnebril.

Terwijl het onderzoek naar dit tragische incident doorgaat, worden er updates verstrekt zodra er informatie beschikbaar komt. Blijf op de hoogte van verdere ontwikkelingen en overweeg om u aan te melden voor breaking news alerts om op de hoogte te blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER