Manchester City v Fluminense: Where to Watch the 2023 FIFA Club World Cup Final
Nieuws

Manchester City v Fluminense: Where to Watch the 2023 FIFA Club World Cup Final

De winnaar van de FIFA Club World Cup 2023 wordt bepaald op vrijdag 22 december, wanneer Manchester City het opneemt tegen Fluminense in de finale in King Abdullah Sport City in Jeddah, Saoedi-Arabië. De Braziliaanse ploeg versloeg het Egyptische Al Ahly met 2-0 in de halve finale en boekte zo hun plaats in het paradepaardje van vrijdag, terwijl het Engelse Manchester City het Japanse Urawa Red Diamonds met 3-0 versloeg en daarmee hun ticket binnenhaalde.

Het wordt de 13e keer in 19 edities dat de finale wordt beslist tussen de continentale kampioenen van Europa en Zuid-Amerika. Als City vrijdag wint, kunnen ze het eerste Engelse team in de geschiedenis worden dat tegelijkertijd de Premier League, FA Cup, UEFA Championships League, UEFA Super Cup en FIFA Club World Cup organiseert. Voorafgaand aan de finale is er een wedstrijd om de derde plaats tussen Al Ahly en Urawa Red Diamonds.

De wedstrijd zal een langverwachte gebeurtenis zijn en fans over de hele wereld willen graag getuige zijn van de actie. Als je graag de finale live wilt zien, kun je de finale als volgt bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER