Martinez krijgt een schorsing van 80 wedstrijden, slechts twee dagen na zijn MLB-debuut
Sport

Martinez krijgt een schorsing van 80 wedstrijden, slechts twee dagen na zijn MLB-debuut

Orelvis Martinez, een infielder van Toronto Blue Jays uit de Dominicaanse Republiek, is slechts twee dagen na zijn Major League-debuut voor 80 wedstrijden geschorst. De schorsing kwam nadat Martinez positief testte op clomifeen, een vruchtbaarheidsmedicijn dat op de lijst met verboden stoffen van de MLB staat.

In een verklaring legde Martinez uit dat hij Rejun 50, dat clomifeen bevat, had voorgeschreven gekregen van een vruchtbaarheidskliniek in zijn thuisland, omdat hij en zijn vriendin sinds 2020 tevergeefs probeerden een gezin te stichten. Hij nam de volledige verantwoordelijkheid voor zijn nalatigheid en aanvaardde zijn schuld. oponthoud.

Martinez tekende in 2018 bij de Blue Jays voor $3,5 miljoen en had zichzelf gevestigd als een van de beste power-hitting spelers in de minor leagues. De executive vice-president en algemeen manager van het team, Ross Atkins, uitte zijn verbazing en teleurstelling over het nieuws over de schorsing van Martinez. Hij verklaarde echter dat het team Martinez bij deze uitdaging zou steunen en hem zou helpen van zijn fout te leren.

Martinez komt in aanmerking om in september terug te keren voor de Blue Jays, die momenteel de laatste positie innemen in de American League East-divisie met 35 overwinningen en 41 verliespartijen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER