Massachusetts Health System implementeert programma’s om de uitdagingen op het personeelsbestand aan te pakken
Nieuws

Massachusetts Health System implementeert programma’s om de uitdagingen op het personeelsbestand aan te pakken

UMass Memorial zet zich in om de uitdagingen op het gebied van het personeelsbestand in de gezondheidszorg aan te pakken door nieuwe kansen te creëren voor professionele groei en loopbaanontwikkeling. Het gezondheidszorgsysteem, gevestigd in Worcester, Massachusetts, heeft verschillende programma’s voor de ontwikkeling van het personeelsbestand geïmplementeerd om cruciale vacatures te helpen vervullen en bekwame zorgverleners te behouden. Deze programma’s omvatten betaalde leertijd, ondersteuning bij het collegegeld, permanente educatie en loopbaancoaching.

Een van de initiatieven die door UMass Memorial is geïntroduceerd, is het eerste geregistreerde stageprogramma, dat is toegesneden op het helpen van eerstelijnsgezondheidswerkers om hun vaardigheden te verbeteren en vooruitgang te boeken binnen het gezondheidszorgsysteem. Dit programma maakt deel uit van de bredere inspanningen van het gezondheidszorgsysteem om zijn personeelsbestand te ontwikkelen en mogelijkheden te bieden voor loopbaanontwikkeling.

Kelly Aiken, directeur personeelsontwikkeling en -planning bij UMass Memorial, benadrukte het belang van het geregistreerde leerlingwezenmodel en stelde dat het een nieuwe aanpak biedt om onaangeboord talent aan te boren en tegemoet te komen aan de behoefte aan geschoolde werknemers op cruciale posities. Aiken wees er ook op dat veel mensen dit soort ondersteuning nodig hebben om hun verantwoordelijkheden op het werk, op school en in hun persoonlijke leven te kunnen beheersen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER