Matthew Orton to Write ‘Brave New World’ as Filming Continues – Deadline
Nieuws

Matthew Orton to Write ‘Brave New World’ as Filming Continues – Deadline

Captain America: Brave New World van Marvel Studios heeft Matthew Orton ingehuurd om extra scènes en materiaal te schrijven voor de bioscooprelease op 14 februari 2025. De aanvullende fotografie zal plaatsvinden in de lente-zomer van 2024. Orton werkte eerder als adviserend producent voor de Disney+ serie Moon Knight van Marvel Studios.

De film volgt het verhaal van Sam Wilson die de mantel van Captain America op zich neemt na Steve Rogers, en is geregisseerd door Julius Onah, met in de hoofdrollen Anthony Mackie, Liv Tyler, Harrison Ford en andere getalenteerde acteurs. Bovendien heeft de franchise groot commercieel succes gekend en staat hij bekend om zijn populaire films en series.

Deadpool 3 van Marvel Studios is onlangs weer in productie genomen na de Actors Strike en heeft sinds 2007 $30 miljard aan wereldwijde box office binnengehaald in 33 titels. Orton wordt vertegenwoordigd door WME, Grandview en Johnson Shapiro Slewett & Kole. met zo’n record is het geen wonder dat er hoge verwachtingen zijn van Captain America: Brave New World.

LAAT EEN REACTIE ACHTER