McLeod Health Dillon ontvangt een donatie van meer dan $ 8.000 van Palmetto Leadership Dillon
Nieuws

McLeod Health Dillon ontvangt een donatie van meer dan $ 8.000 van Palmetto Leadership Dillon

Tijdens de diploma-uitreiking van Palmetto Leadership Dillon 2024 op 13 juni ontving McLeod Health Dillon een genereus geschenk. Dit geschenk werd ingezameld via een lipsynchronisatiegala georganiseerd door Palmetto Leadership Dillon als hun jaarlijkse inzamelingsactie in maart. Jenny Hardee, CEO van McLeod Health Dillon, maakte deel uit van de afstudeerklas en speelde een sleutelrol bij de organisatie van het gala.

Johnnie Luehrs, voorzitter van de Kamer van Koophandel van Dillon County, overhandigde namens Palmetto Leadership Dillon een cheque van ruim $ 8.000 aan Jenny Hardee en Dr. Caetie Rabon, Regional Chief Medical Officer van McLeod Health Dillon. Het geld zal worden gebruikt ter ondersteuning van speciale projecten in het ziekenhuis, ten behoeve van de gezondheidszorgdiensten die aan de gemeenschap worden verleend.

Bovendien was Rachel Gainey, CEO van McLeod Health Clarendon, de beginnende spreker voor de afstudeerklas. Gainey, die tijdens haar tijd bij McLeod Health Dillon een belangrijke rol speelde bij de ontwikkeling van het Palmetto Leadership Dillon-programma, deelde waardevolle inzichten en advies met de afgestudeerden. De samenwerking tussen McLeod Health en Palmetto Leadership Dillon demonstreert de sterke betrokkenheid bij het dienen van de lokale gemeenschap en het verbeteren van de gezondheidszorg in de regio.

LAAT EEN REACTIE ACHTER