Nieuws

Meer investeringen om de toegang tot gezondheidszorg voor Californiërs met een laag inkomen te verbeteren

$144 miljoen zal worden geïnvesteerd in 145 organisaties en aanbieders in heel Californië om de toegang tot gezondheidszorg voor Medical-Cal-leden uit te breiden. Deze investering heeft tot doel een meer gesynchroniseerd, persoonsgericht en eerlijk Medi-Cal-systeem voor Californiërs te creëren. Lokale programma’s die profiteren van deze investering zijn onder meer Santa Barbara County, Children’s Hospital Los Angeles, Family Service Agency of Santa Barbara County, Good Samaritan Shelter, Independent Living Resource Center Inc, Santa Barbara Neighborhood Clinics, Sterling Hospitalist Medical Group en Wisdom Adult Day Partners LLC. .

Gouverneur Gavin Newsom sprak zijn steun uit voor deze investering en verklaarde dat deze barrières slechtt en meer Californiërs in staat stelt de zorg en ondersteuning te krijgen die ze nodig hebben in hun eigen gemeenschap. Dit zal leiden tot gezondere levens en een gezonder Californië.

Nieuwskanaal 3-12 is toegewijd aan het creëren van een platform voor civiele en constructieve gesprekken. Ze moedigen lezers aan om hun opmerkingen respectvol en relevant te houden. Communityrichtlijnen kunnen worden bekeken door op de meegeleverde link te klikken. Als iemand een verhaalidee wil delen, kan hij dit indienen via het daarvoor bestemde formulier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER