Nieuws

Meeting of Three FIH Presidents at the Inaugural World Cup Site!

Tijdens een bijeenkomst in Barcelona had FIH-president Tayyab Ikram een ​​ontmoeting met de voormalige FIH-presidenten Juan Ángel Calzado en Leandro Negre. Ook aanwezig op de bijeenkomst waren Marcos Hofmann, voorzitter van EuroHockey en FIH-bestuur, Santi Deo, voorzitter van de Spaanse Hockeyfederatie, en Curro Espinós de Pascual, voorzitter van Real Club de Polo. Het was een speciale gelegenheid omdat drie voormalige FIH-presidenten tegelijkertijd op dezelfde plaats samenkwamen.

Tijdens de bijeenkomst sprak president Ikram zijn eer en respect uit voor Juan Ángel Calzado, zijn voorganger aan het roer van het hockeywereldbestuur van 1996 tot 2001. Calzado was een mentor voor Ikram en de interactie was bijzonder betekenisvol omdat ze een FIH-aandenken uitwisselden. De bijeenkomst vond plaats op de locatie van de eerste FIH Wereldbeker Hockey (heren) in 1971, wat een historische betekenis aan de bijeenkomst gaf.

Naast de betekenisvolle uitwisseling tussen de FIH-presidenten had president Ikram ook belangrijke gesprekken met EuroHockey-president Marcos Hofmann. Ze bespraken de ontwikkeling van hockey en hoe FIH en EuroHockey kunnen samenwerken om de groei van de sport te ondersteunen. President Ikram sprak zijn dankbaarheid uit voor de gastvrijheid die hij ontving tijdens zijn verblijf in Barcelona en keek uit naar meer samenwerkingen en interacties in de toekomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER