Melaleuca biedt een gratis technologiekamp aan voor middelbare scholieren;  Solliciteer nu voordat de deadline snel nadert
Technologie

Melaleuca biedt een gratis technologiekamp aan voor middelbare scholieren; Solliciteer nu voordat de deadline snel nadert

Melaleuca biedt deze zomer een gratis technologiekamp aan voor middelbare scholieren in Idaho Falls. Tijdens de IT Boot Camp leren studenten hoe ze hun eigen iPhone/Android-app en aangepaste webpagina's kunnen bouwen. Deelnemers krijgen praktische ervaring met computerprogrammeren van experts uit de industrie, waaronder de IT-managers van Melaleuca.

Het kamp vindt plaats op het wereldwijde hoofdkantoor van Melaleuca in Idaho Falls en loopt van 29 juli tot 2 augustus. Er zijn elke dag twee beschikbare sessies van 10.00 tot 13.00 uur en van 12.00 tot 15.00 uur. Lunch en snacks worden verzorgd door Melaleuca. Er is beperkt ruimte, dus geïnteresseerde studenten moeten zich vóór 15 juni aanmelden.

Melaleuca's Chief Information Officer, Todd Sorenson, is optimistisch over de impact van het kamp op de toekomst van Idaho's studenten. Hij gelooft dat het versterken van hun basis in de informatica hen zal voorbereiden op een lonende carrière in de wetenschap en technologie. Studenten kunnen zich voor het kamp aanmelden door de Melaleuca-website te bezoeken of rechtstreeks contact met hen op te nemen via telefoon of e-mail.

Het doel van Melaleuca is om de innovatieleiders van morgen te ontwikkelen door studenten de vaardigheden te bieden die ze nodig hebben om te slagen in de snel evoluerende technologie-industrie. Mis deze opwindende kans niet om te leren van experts uit de industrie en waardevolle praktijkervaring op te doen in computerprogrammering. Meld je nu aan om je plek in het kamp veilig te stellen vóór de deadline van 15 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER