Nieuws

Melrose Industries verhoogt de verwachtingen voor een aangepaste operationele marge in de motorsector

Melrose Industries heeft aangekondigd dat haar motorenactiviteiten naar verwachting voor het jaar 2023 een aangepaste operationele marge van ongeveer 24% zullen realiseren. Dit overtreft de eerdere doelstelling van het bedrijf met twee procentpunten. De positieve prestatie in de eerste helft van het jaar heeft bijgedragen aan deze outperformance.

Een van de belangrijkste factoren achter dit succes is de sterke vraag uit de aftermarket naar de motorenactiviteiten van Melrose. Het bedrijf verwacht dat 80% van zijn winst uit deze divisie zal komen, waarbij 80% van die omzet zal worden gegenereerd door de vraag uit de aftermarket. Deze trend heeft het vertrouwen van het bedrijf in het behalen van de doelstellingen voor 2025 versterkt.

Melrose Industries is optimistisch over haar toekomstperspectieven en stelt dat het vertrouwen heeft in het behalen van sterke rendementen en het behalen van de margedoelstelling van 30% in de komende jaren. Het positieve momentum van het bedrijf versterkt nog meer zijn inzet voor het bereiken van zijn doelstellingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER