Technologie

Meta introduceert generatieve AI-tools voor alle adverteerders

Meta Platforms, het moederbedrijf van Facebook en Instagram, heeft de uitrol aangekondigd van tools voor generatieve kunstmatige intelligentie (AI) voor alle adverteerders. Deze tools zijn sinds mei getest bij een selecte groep adverteerders en zijn nu beschikbaar in Meta’s Advertentiebeheer. Het bedrijf wil de uitrol volgend jaar voltooien. Deze stap vertegenwoordigt Meta’s eerste stap in het integreren van generatieve AI-technologie in zijn producten, waardoor het genereren van nieuwe inhoud zoals proza, kunst en softwarecode mogelijk wordt.

Naast deze ontwikkeling onthulde Meta onlangs dat bedrijven binnenkort de mogelijkheid zullen hebben om AI te gebruiken voor zakelijke berichtenuitwisseling op Messenger en WhatsApp, waardoor ze op een efficiëntere en persoonlijkere manier met klanten kunnen communiceren. Meta’s bestaande portfolio van AI-producten omvat het taalmodel “Llama 2” en de AI-chatbot Meta AI, die tekstreacties en fotorealistische afbeeldingen kan genereren.

Deze aankondiging van Meta weerspiegelt de voortdurende inspanningen van het bedrijf om AI-technologie op al zijn platforms te gebruiken, waardoor adverteerders en bedrijven hun strategieën voor het creëren van inhoud en klantbetrokkenheid kunnen verbeteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER