Micah Parsons is actief voor de Cowboys op Sunday Night Football
Sport

Micah Parsons is actief voor de Cowboys op Sunday Night Football

De Dallas Cowboys zullen zoals verwacht edge rusher Micah Parsons op het veld hebben voor Sunday Night Football. Het team voegde hem zondagochtend toe aan het blessurerapport met een gemelde ziekte. Ondanks de tegenslag is Parsons klaar om te spelen en zal naar verwachting een aanzienlijke impact hebben op de game.

Dit seizoen heeft Parsons bewezen een sleutelspeler voor het team te zijn, met 42 tackles, 11,5 zakken, 26 quarterback-hits, een gedwongen onhandige poging en een onhandige poging tot herstel. Zijn aanwezigheid op het veld geeft de Cowboys een boost als ze het opnemen tegen hun tegenstanders.

Noch de Cowboys, noch de Eagles hadden deze week een speler met een aanduiding, dus alle inactieven zijn gezonde schrammen. De inactieven van de Cowboys voor deze wedstrijd zijn dezelfde als die van vorige week tegen Seattle. Ontvanger Jalen Brooks, running back Deuce Vaughn, cornerback Noah Igbinoghene, cornerback Eric Scott, aanvallende tackle Asim Richards en quarterback Trey Lance zijn allemaal inactief voor de wedstrijd.

Ondertussen omvatten de inactieven van de Eagles quarterback Tanner McKee, running back Rashaad Penny, verdedigingsuitrusting Moro Ojomo, aanvallende bewaker Sua Opeta en tight end Albert Okwuegbunam. Vooral McKee zal dienen als de derde quarterback voor het team. Beide teams staan ​​klaar om de confrontatie aan te gaan met hun respectievelijke opstelling, klaar om alles te geven in de komende wedstrijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER