Microchip Technology neemt deel aan de Bank of America 2024 Global Technology Conference
Technologie

Microchip Technology neemt deel aan de Bank of America 2024 Global Technology Conference

Microchip Technology Incorporated, een toonaangevende leverancier van slimme, verbonden en veilige ingebedde besturingsoplossingen, zal een presentatie geven op de Bank of America Global Technology Conference op 5 juni 2024 om 14.40 uur (Pacific Time). De presentatie zal worden gegeven door de heer Eric Bjornholt, Senior Vice President en Chief Financial Officer. Een live webcast van de presentatie zal beschikbaar zijn op de Microchip-website op www.microchip.com.

Tijdens de presentatie zullen eventuele toekomstgerichte verklaringen worden gekwalificeerd door de bespreking van de risico's die zijn uiteengezet in de documenten van de Securities and Exchange Commission van het bedrijf. Kopieën van SEC-documenten kunnen gratis worden verkregen op de website van de SEC of bij commerciële diensten voor het ophalen van documenten.

Microchip Technology Incorporated biedt eenvoudig te gebruiken ontwikkelingstools en een uitgebreid productportfolio waarmee klanten optimale ontwerpen kunnen creëren, waardoor de risico's worden verminderd en de totale systeemkosten en de time-to-market worden verlaagd. Met ongeveer 125.000 klanten verspreid over verschillende markten, waaronder de industrie, de automobielsector, de consumentensector, de lucht- en ruimtevaart en defensie, communicatie en computers, heeft Microchip zijn hoofdkantoor in Chandler, Arizona. Ze bieden uitzonderlijke technische ondersteuning, betrouwbare levering en kwaliteitsproducten. Meer informatie kunt u vinden op de Microchip-website op www.microchip.com.

Houd er rekening mee dat de naam en het logo van Microchip geregistreerde handelsmerken zijn van Microchip Technology Inc. in de VS en andere landen. Voor vragen over investeerdersrelaties kunt u contact opnemen met Deborah Wussler op (480) 792-7373.

LAAT EEN REACTIE ACHTER