Middelbare scholieren zijn enthousiast over deze technologiebanen
Technologie

Middelbare scholieren zijn enthousiast over deze technologiebanen

Muhammad Khan, een student uit de 10e klas van de Academie voor Innovatieve Technologie, heeft ambitieuze ambities om een ​​kunstmatig intelligent roboticabedrijf te starten. Zijn klasgenoot, Mujtaba Ahmed, deelt een soortgelijke drive en streeft ernaar om te werken in een rol die mensen en hun persoonlijke gegevens beschermt tegen illegale activiteiten op het dark web. Beide tieners maken deel uit van het IT- en cyberbeveiligingsprogramma van de school en weerspiegelen hun interesse in het snelgroeiende technologieveld.

Tijdens een bezoek aan het hoofdkantoor van Kyndryl met hun collega’s kregen Khan en Ahmed de kans om verschillende carrières in de technologie te verkennen. Ze ontmoetten Kyndryl-leiders die gespecialiseerd zijn in cyberbeveiliging, duurzaamheid, kunstmatige intelligentie (AI) en andere gebieden. Dit dagvullende evenement was onderdeel van een voortdurende samenwerking tussen Kyndryl, ’s werelds grootste dienstverlener op het gebied van IT-infrastructuur, en de Academie voor Innovatieve Technologie.

Todd Scott, senior vice-president bij Kyndryl, sprak tijdens het bezoek met Khan en Ahmed en besprak de impact van technologie en hun carrièredoelen in de industrie. Ahmed sprak zijn wens uit om te blijven leren over toekomstige technologieën die hem interesseren, waarbij hij de groeiende mogelijkheden in de technologiesector benadrukte. Het bezoek leverde waardevolle inzichten en inspiratie op voor beide studenten bij het nastreven van hun dromen op technologisch gebied.

LAAT EEN REACTIE ACHTER