MJR Theaters introduceert innovatieve ScreenX-technologie in Michigan
Technologie

MJR Theaters introduceert innovatieve ScreenX-technologie in Michigan

Een film kijken in een theater is een unieke ervaring die thuis niet volledig kan worden nagebootst, zelfs niet met een gigantisch projectiescherm en een luid geluidssysteem. Er is iets speciaals aan het zitten in een bioscoopstoel met een drankje, een grote emmer boterachtige popcorn en wat zoete en zoute snacks. Als je de kans krijgt, zijn er verschillende filmervaringen die iedereen zou moeten bekijken voor een werkelijk meeslepende ervaring.

De eerste aanbeveling is om een ​​film in Imax te zien, waarbij het scherm enorm en hoog is, gebouwd om bij de unieke shots in de film te passen. Het Imax-scherm kan tot 40% groter zijn dan een standaard filmscherm, en de stoelen zijn zo gekanteld dat uw gezichtsveld gemiddeld 70 graden open is, terwijl de luidsprekers zo zijn geplaatst dat u wordt ondergedompeld in geluid. Deze ervaring kan thuis niet worden herhaald.

Een andere aanbeveling is om Dolby Atmos te proberen, wat een geluidservaring biedt die anders is dan alle andere. In tegenstelling tot traditionele surroundsystemen die in de meeste bioscopen te vinden zijn, zorgt Dolby Atmos ervoor dat individuele objecten vrij kunnen bewegen in een driedimensionale ruimte, waardoor een unieke audio-ervaring ontstaat met geluiden die uit alle richtingen komen.

Een nieuwe en verbluffende technologie om te ervaren is ScreenX, die voor het eerst naar Michigan komt in het MJR Movie Theatre in Waterford. ScreenX, technologie van CJ 4DPLEX, biedt een meeslepende kijkervaring van 270 graden waarbij het filmscherm zich uitstrekt tot aan de zijwanden van de zaal. De eerste film die op 19 juli wordt vertoond is Twisters, waardoor het de rit van Grand Rapids naar Waterford waard is om hem in het echt te zien.

Daarnaast zijn er films die slechte recensies kregen, gebombardeerd werden aan de kassa en lage scores halen op platforms als Letterboxd, maar verrassend goed zijn. Er komen ook langverwachte films uit in de zomer van 2024, die een geweldig filmseizoen beloven met een divers en opwindend aanbod.

LAAT EEN REACTIE ACHTER