“Mojo Vision onthult nieuwe RGB MicroLED-technologie met unieke Quantum Dot-integratie” – Display Daily
Technologie

“Mojo Vision onthult nieuwe RGB MicroLED-technologie met unieke Quantum Dot-integratie” – Display Daily

Op CES 2024 onthulde Mojo Vision een grote vooruitgang in zijn MicroLED-technologie. Het bedrijf slaagde erin om met succes rode, groene en blauwe (RGB) subpixels in één paneel te integreren, met behulp van zijn eigen quantum dot (QD)-technologie en unieke integratieprocessen.

De prestatie bestond uit het combineren van rode en groene QD-gebaseerde subpixels met een diameter van 1,3um en native blauwe subpixels met een diameter van 1,3um. Deze integratie was bedoeld om de haalbaarheid van Mojo Vision’s aanpak voor het creëren van RGB MicroLED-schermen met één paneel te demonstreren.

Mojo Vision is van mening dat de nadruk op blauwe MicroLED’s, verwerkt op waferschalen van 200 en 300 mm, naast de krachtige QD-technologie, een schaalbare en commercieel haalbare oplossing biedt, aangezien het bedrijf zichzelf positioneert voor succes in de display-industrie. De technologie is ontworpen om een ​​hoge beeldkwaliteit, efficiëntie en levensduur te leveren, die cruciaal zijn voor de vooruitgang van draagbare technologie en slimme brillen.

Na een verschuiving van leverancier van slimme contactlenzen heeft Mojo Vision gestaag elke mijlpaal in de ontwikkeling van zijn MicroLED-technologie aangekondigd. In het verleden heeft het bedrijf met behulp van hun technologie een 300 mm GaN-op-Silicon MicroLED-arraywafer en een levendig rood MicroLED-microdisplay aangekondigd. MicroLED-technologie, met zijn hoge dynamische bereik, contrast, resolutie en compacte vormfactor, wordt erkend als essentieel voor de vooruitgang van augmented reality (AR)-technologie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER