Muskogee-monteur moet winkel sluiten nadat trailer is gestolen
Nieuws

Muskogee-monteur moet winkel sluiten nadat trailer is gestolen

Muskogee-monteur Jon Altis wordt geconfronteerd met een verwoestende tegenslag nadat dieven zijn bedrijfstrailer en gereedschap ter waarde van duizenden dollars hebben gestolen, waardoor zijn bedrijf, Roadside Mechanic, effectief is verwoest. Altis had vijf jaar lang geld gespaard om zijn bedrijf te starten, en na twee jaar hard werken was het allemaal in één nacht gebeurd.

De diefstal vond plaats in het Jubilee Christian Center, waar Altis zijn caravan had geparkeerd. Ondanks het verwoestende verlies blijft Altis veerkrachtig en vertrouwt hij op zijn geloof om deze uitdagende tijd door te komen. Hij gelooft dat God een plan heeft en is vastbesloten zijn bedrijf weer op te bouwen.

Altis werkt samen met de politie van Muskogee, die beelden van nabijgelegen bedrijven bekijkt in de hoop de daders te identificeren. Altis blijft hoopvol dat de dieven voor het gerecht zullen worden gebracht en vraagt ​​iedereen met informatie om contact op te nemen met de politie via 918-683-8000. Hij is vastbesloten zijn aanhanger en gereedschap terug te krijgen en wil ondanks de tegenslag zijn bedrijf weer opbouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER