Na vijf maanden rapporteerde PNJ een omzet van bijna 19.550 miljard VND
Nieuws

Na vijf maanden rapporteerde PNJ een omzet van bijna 19.550 miljard VND

Phu Nhuan Jewelry Joint Stock Company (PNJ) rapporteerde een netto-omzet van 19.546 miljard VND en een winst na belastingen van 1.051 miljard VND in de eerste vijf maanden van 2024. Het bedrijf maakte zijn bedrijfsresultaten voor de periode op 20 juni bekend, met een resultaat van 36,9. % stijging van de netto-omzet en een winststijging van 8,5% vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. PNJ schreef deze groei toe aan gesynchroniseerde bedrijfsactiviteiten via zijn kanalen.

Het retailjuwelensegment kende een omzetstijging van 12,8% in de eerste vijf maanden van 2024, dankzij een flexibele strategie en de lancering van nieuwe collecties afgestemd op de voorkeuren van de klant. Het bedrijf implementeerde ook met succes marketingcampagnes en verkoopprogramma's om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden. Ondertussen stegen de groothandelsinkomsten uit sieraden in dezelfde periode met 16,4%.

Hoewel de gemiddelde brutowinstmarge daalde van 19% in de eerste vijf maanden van 2023 naar 16,5% als gevolg van veranderingen in de omzetstructuur van elk bedrijfssegment, blijft PNJ gefocust op het optimaliseren van middelen en het verbeteren van de operationele efficiëntie. Het bedrijf benadrukte het belang van het handhaven van een positieve gemiddelde brutowinstmarge te midden van schommelingen op de markt.

Eind mei exploiteerde PNJ landelijk 405 winkels, waaronder PNJ-filialen, Style by PNJ-winkels, CAO Fine Jewellery-winkels en een groothandelscentrum. Het bedrijf bereikte onlangs de toplijst van de Zuidoost-Azië 500 van het tijdschrift Fortune en erkende het als een van de grootste bedrijven in de regio op basis van de omzet in 2023. PNJ blijft prioriteit geven aan het werven en behouden van klanten om de groei en winstgevendheid te stimuleren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER