Technologie

National Water Technology Company kent beurzen toe aan drie studenten uit Hartington

Drie studenten uit Hartington, James Christensen, Alex Christensen en Cazden Christensen, hebben de Goulds Professional Dealers Association (GPDA)-beurs voor 2023 ontvangen. Elke student ontvangt $ 1.500 ter ondersteuning van zijn inspanningen op het gebied van hoger onderwijs of technische school. De GPDA-beurs wordt landelijk toegekend aan 16 studenten, voor een totaalbedrag van $ 24.000. Ontvangers worden gekozen op basis van hun academische prestaties, vrijwilligerswerk en leiderschapskwaliteiten. Het familiebedrijf van Christensens, Christensen Well & Irrigation, is gespecialiseerd in het boren van waterputten en viert dit jaar zijn 50e verjaardag.

James en Cazden Christensen gaan naar het Northeast Community College om respectievelijk elektrische constructie en besturing te studeren. Ondertussen gaat Alex Christensen werktuigbouwkunde studeren aan de Universiteit van Nebraska-Lincoln. Deze ontvangers van een GPDA-beurs zijn familieleden van GPDA-leden en tonen de toewijding van het bedrijf aan het ondersteunen van onafhankelijke dealers en het koesteren van jong talent. Door de jaren heen heeft het GPDA-beurzenprogramma meer dan $ 420.000 toegekend aan 352 verdienstelijke studenten.

Goulds Water Technology erkent het belang van onderwijs en de positieve impact ervan op de toekomst van de industrie. Volgens Jen Manswell, de vraaggeneratiemanager van woningen en landbouw bij Xylem: “Elk jaar zijn we er trots op deze beurzen te presenteren, waarmee we studenten helpen hun onderwijsdoelen te bereiken, hun toekomst te verrijken en de basis van onze industrie te versterken. Via GPDA ondersteunen we onze leden en hun studenten op hun weg naar succes.”

Een andere ontvanger van de GPDA-beurs uit Nebraska is Trevyn Keene van Grand Island. Keene werkt momenteel bij Wells Plumbing Co. GPDA is de oudste en grootste dealervereniging in de branche, meer dan 50 jaar geleden opgericht. Het biedt onafhankelijke dealers uitgebreide technische en producttraining, verkoopleads en marketingondersteuning. Tot nu toe hebben ruim 20.000 dealers en distributeurs hun opleidingscentrum afgerond, waardoor hun productkennis is vergroot en zij hebben bijgedragen aan het oplossen van problemen met waterschaarste in hun lokale gemeenschappen.

Xylem, een vooraanstaand mondiaal watertechnologiebedrijf, blijft zich inzetten voor het aanpakken van de kritieke water-, afvalwater- en watergerelateerde uitdagingen in de wereld door middel van innovatie, expertise en technologie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER