Navjot Singh Sidhu believes that Virat Kohli is experiencing a lean run in the T20 World Cup 2024
Nieuws

Navjot Singh Sidhu believes that Virat Kohli is experiencing a lean run in the T20 World Cup 2024

Alle ogen zullen opnieuw gericht zijn op Virat Kohli als India het opneemt tegen Bangladesh in de 'Super 8s'-wedstrijd van de T20 World Cup. Kohli moet zijn vorm nog vinden in het toernooi, met scores van 1, 4, 0 en 24 in de tot nu toe gespeelde wedstrijden. Voormalig India-opener Navjot Singh Sidhu gaf commentaar op Kohli's vorm en stelde dat een machtig persoon als Kohli gekwetst zou moeten worden als hij niet aan zijn verwachtingen presteert.

Kohli, bekend om zijn mentale kracht, wil graag zijn fouten overwinnen door hard te werken. De Indiase teamleiding heeft hem opgeschoven om te openen met Rohit Sharma, maar de beslissing heeft nog niet het gewenste resultaat opgeleverd. Ondanks een succesvol IPL-seizoen waarin hij topscorer was met 741 runs als opener, heeft Kohli moeite gehad om dat succes te repliceren in de T20 World Cup.

India, dat mikt op hun tweede T20 Wereldbekeroverwinning en hun eerste ICC-trofee in elf jaar, is tot nu toe ongeslagen in het toernooi. Ze hebben Ierland, Pakistan, de VS in de groepsfase en Afghanistan in de eerste wedstrijd van de 'Super 8s' verslagen. De komende wedstrijd tegen Bangladesh zal een nieuwe kans zijn voor Kohli om zijn autoriteit te tonen en India naar de overwinning te leiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER