Netflix introduceert abonnementskosten voor toegang tot videogames
Technologie

Netflix introduceert abonnementskosten voor toegang tot videogames

Netflix is ​​op zoek naar manieren om zijn inkomsten uit zijn streamingplatform te vergroten en overweegt nieuwe betalingsmogelijkheden voor zijn videogamesectie. Het bedrijf is van plan kosten in rekening te brengen voor toegang tot geavanceerde titels en transacties en aankopen in de games op te nemen. Deze stap maakt deel uit van de inspanningen om de winstgevendheid van het bedrijf te verbeteren. De videogameservice Netflix is ​​sinds het najaar van 2021 beschikbaar in Spanje en wordt geleidelijk uitgebreid naar verschillende apparaten en besturingssystemen.

Ondanks de aanvankelijke beschikbaarheid van de dienst maakt minder dan 1 procent van de Netflix-abonnees wereldwijd dagelijks gebruik van de videogamedienst. Het bedrijf blijft zich echter inzetten om dit format winstgevend te maken en blijft werken aan titels die verband houden met de films en series die op zijn platform worden aangeboden.

Netflix hoopt ook de winst te vergroten door nieuwe betalingsopties aan te bieden of een nieuw advertentie-ondersteund niveau voor toegang tot meer geavanceerde games. Bovendien biedt Netflix al een abonnement met lagere kosten en advertenties op zijn platform.

Concluderend is Netflix op zoek naar manieren om de winst te vergroten via zijn videogameservice en onderzoekt het verschillende betalingsopties om dit doel te bereiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER