Next Science verbetert de verkoopstrategie voor meer expansie
Nieuws

Next Science verbetert de verkoopstrategie voor meer expansie

Next Science Ltd (AU:NXS) heeft onlangs een belangrijke update doorgevoerd met betrekking tot de herstructurering van het verkoopteam. Het bedrijf heeft wijzigingen aangebracht in zijn verkoopteam om de kosten te verlagen en de efficiëntie te verbeteren, met als doel jaarlijks ongeveer 6 miljoen dollar te besparen.

Ondanks de herstructurering heeft Next Science Ltd een stijging van de productverkoop en een sterke brutomarge gerapporteerd. Als gevolg hiervan heeft het bedrijf er vertrouwen in dat het de omzetverwachting voor het boekjaar 24 van 36 tot 40 miljoen dollar kan halen. Bovendien verwacht Next Science Ltd een positieve EBITDA en cashflow in de tweede helft van het fiscale jaar.

De strategische verschuiving binnen het verkoopteam omvat de overgang naar een flexibele, op commissie gebaseerde structuur. Deze verandering maakt deel uit van de inspanningen van Next Science Ltd om nieuwe marktkansen te benutten en toekomstige groei te stimuleren. Beleggers die meer willen weten over AU:NXS-aandelen kunnen de TipRanks-aandelenanalysepagina bezoeken voor aanvullende inzichten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER