Nextech3D.ai ontvangt Amerikaans patent voor 3D-modeltechnologie
Technologie

Nextech3D.ai ontvangt Amerikaans patent voor 3D-modeltechnologie

Emily Jarvie begon haar carrière als politiek journalist in Hobart, Tasmanië voordat ze naar Toronto, Canada verhuisde. In Canada rapporteerde ze over zakelijke, juridische en wetenschappelijke ontwikkelingen in de opkomende psychedelicasector. Haar werk is te zien in kranten, tijdschriften en digitale publicaties in Australië, Europa en Noord-Amerika.

Proactive is een financieel nieuws- en online uitzendbedrijf dat snelle, toegankelijke, informatieve en bruikbare zakelijke en financiële nieuwsinhoud levert aan een wereldwijd investeringspubliek. Hun inhoud wordt onafhankelijk geproduceerd door ervaren en gekwalificeerde teams van nieuwsjournalisten. Met bureaus en studio’s in belangrijke financiële en investeringscentra, waaronder Londen, New York, Toronto, Vancouver, Sydney en Perth, is Proactive een expert op het gebied van middelgrote en kleine kapitalisatiemarkten, maar ook van blue-chipbedrijven, grondstoffen en bredere markten. beleggingsverhalen. Hun inhoud prikkelt en betrekt gemotiveerde particuliere investeerders met nieuws en unieke inzichten in verschillende markten, waaronder biotechnologie en farmacie, mijnbouw en natuurlijke hulpbronnen, batterijmetalen, olie en gas, en opkomende digitale en EV-technologieën.

Proactive is altijd een enthousiaste adoptant van technologie geweest en maakt gebruik van automatiserings- en softwaretools, waaronder generatieve AI, om workflows te ondersteunen en te verbeteren. Alle inhoud die door Proactive wordt gepubliceerd, wordt echter door mensen bewerkt en geschreven in overeenstemming met de beste praktijken voor de productie van inhoud en zoekmachineoptimalisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER