Categories: Nieuws

NFL-speler uit Norfolk organiseert evenement om bewustzijn te creëren voor mentale gezondheid van mannen

Er werd een Community Day-evenement gehouden in het voetbalstadion van Lake Taylor High School in Norfolk, Virginia, waar meer dan honderd mensen bijeenkwamen. Het evenement was ter ere van Vaughn Parker Jr., die helaas in juni 2023 zelfmoord pleegde. Zijn stiefzoon Jalyn Holmes, een speler van de New York Jets, organiseerde het evenement om bewustzijn te creëren voor de mentale gezondheid van mannen.

Het Community Day-evenement op Lake Taylor High School bestond uit een DJ, springkussens, eten en middelen voor geestelijke gezondheidszorg waartoe de aanwezigen toegang hadden. Deelnemers namen tegen het einde van het evenement ook deel aan een herdenkingswandeling voor Parker. Holmes zei dat de wandeling symbool stond voor waar Parker in geloofde en de eenheid die hij zocht binnen de gemeenschap.

Tijdens het evenement werd de uitdrukking “Do Like Wise” benadrukt, een term die Parker vaak gebruikte. Volgens Holmes betekent deze zin dat je anderen behandelt zoals je zelf behandeld zou willen worden, door jezelf en anderen op dezelfde manier lief te hebben. Holmes startte samen met zijn moeder Tasha Holmes Parker een non-profitorganisatie genaamd Vaughn's Way om het bewustzijn voor de geestelijke gezondheid van mannen te bevorderen.

Lokale hulpbronnen zijn direct beschikbaar in de omgeving van Hampton Roads voor mensen die ondersteuning of hulp zoeken. Community Services Boards in verschillende steden bieden diensten aan, terwijl het Virginia Department of Behavioral Health and Developmental Services aanvullende middelen biedt. In tijden van crisis kunnen individuen hulp inroepen door 988 te bellen of te sms'en om verbinding te maken met de Suicide & Crisis Lifeline. De National Alliance on Mental Illness biedt ook programma's, evenementen, presentaties en steungroepen voor mensen in nood. Als dringende ondersteuning nodig is, kunnen individuen de zelfmoordpreventielijn bellen op 1-800-273-TALK.

Floris Hekkink

Share
Published by
Floris Hekkink

Recent Posts

Bedrijven delen hun verwachtingen voor nieuwe Country Club Plaza-eigenaren

HP Village Management kocht onlangs de Country Club Plaza in Kansas City en heeft zijn…

11 minuten ago

Steve Ballmer Surpasses Bill Gates as 6th Richest Person in the World

Steve Ballmer heeft Bill Gates ingehaald en is nu de zesde rijkste persoon ter wereld.…

13 minuten ago

Uitdaging voor stereotypen rondom de geestelijke gezondheid van mannen

Volgens een onderzoek van de Anxiety and Depression Association of America zal één op de…

15 minuten ago

Jessica Mathieson gepromoveerd tot hoofd van Stryker's Medical-bedrijf

Stryker (NYSE: SYK) heeft onlangs de promotie van Jessica Mathieson tot president of Medical binnen…

22 minuten ago

AHA adviseert tegen het verhogen van tarieven op in China geproduceerde gezondheidszorgproducten, dringt er bij USTR op aan

In een brief van 28 juni ging de AHA in op de voorgestelde verhoging van…

23 minuten ago

Zorgsysteem krijgt boete van $ 950.000 voor schendingen van HHS-privacy

Het Department of Health and Human Services' Office for Civil Rights heeft onlangs een schikking…

28 minuten ago