Nieuwe chirurgische robot geïntroduceerd door St. Joseph Health in de Brazos-vallei
Nieuws

Nieuwe chirurgische robot geïntroduceerd door St. Joseph Health in de Brazos-vallei

Het St. Joseph Health Regional Hospital in Bryan, Texas loopt voorop in de Brazos Valley door het eerste ziekenhuissysteem te worden dat Mako SmartRobotics™ aanbiedt voor gewrichtsvervangende operaties. Deze innovatieve technologie transformeert de manier waarop totale en gedeeltelijke knievervangingen worden uitgevoerd, waardoor chirurgen nauwkeurigere en minder invasieve sneden kunnen maken.

Dr. Justin Brazeal, een orthopedisch chirurg bij St. Joseph Health, legde uit dat het Mako SmartRobotics-systeem CT-scans gebruikt om de botten van de patiënt in kaart te brengen en de chirurg te begeleiden bij het maken van uiterst specifieke sneden voor een beter uitgelijnde gewrichtsplaatsing. Deze geavanceerde technologie zorgt voor een meer voorspelbare chirurgische ervaring met verhoogde precisie en nauwkeurigheid.

De voordelen van Mako SmartRobotics strekken zich ook uit tot de patiënten. Dr. Joseph Iero, een andere orthopedisch chirurg in het ziekenhuis, benadrukte dat deze technologie een meer op maat gemaakte aanpak van gewrichtsvervanging mogelijk maakt, wat leidt tot minder pijn, kortere ziekenhuisverblijven en mogelijk sneller herstel voor patiënten.

Degenen die meer willen weten over de Mako SmartRobotics chirurgische robot bij St. Joseph Health kunnen de verstrekte link bezoeken voor aanvullende informatie. Het ziekenhuis zet zich in om de allernieuwste technologie te gebruiken om de best mogelijke zorg aan hun patiënten te bieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER