Nieuwe functies in Messenger: HD-foto's verzenden, gedeelde albums en bestanden delen tot 100 MB
Technologie

Nieuwe functies in Messenger: HD-foto's verzenden, gedeelde albums en bestanden delen tot 100 MB

Meta heeft nieuwe functies in Messenger geïntroduceerd om de ervaring van het verzenden van foto's te verbeteren. Met deze nieuwe opties kunnen gebruikers HD-afbeeldingen verzenden, albums maken die met anderen worden gedeeld in chats en grotere bestanden van maximaal 100 MB delen. Het doel is om gesprekken en verbindingen op het berichtenplatform te verrijken.

Met een van de nieuwe functies kunnen gebruikers high-definition foto's verzenden in Messenger-chats, vergelijkbaar met WhatsApp. Gebruikers kunnen ook meerdere HD-afbeeldingen selecteren om in één keer te verzenden. Om foto's in HD te verzenden, hoeven gebruikers alleen maar de afbeelding te selecteren en de HD-optie in de rechterbovenhoek van het scherm te activeren.

Een andere nieuwe functie is de mogelijkheid om gedeelde fotoalbums in chats te maken. Deze functie is bedoeld om gebruikers te helpen herinneringen en momenten die met anderen worden gedeeld, te organiseren. Gebruikers kunnen foto- en videoalbums maken voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen of uitstapjes met vrienden. Er is ook een optie om voor elk gedeeld album een ​​specifieke naam toe te voegen.

Bovendien kunnen Messenger-gebruikers nu grotere bestanden van maximaal 100 MB in hun gesprekken verzenden, waarbij belangrijke bestandsformaten zoals Word, PDF en Excel worden ondersteund. Met deze functie kunt u gemakkelijker documenten en andere bestanden delen tijdens chats.

Verder heeft Meta een functie geïntroduceerd om nieuwe contacten toe te voegen via QR-codes. Hierdoor kunnen gebruikers snel en eenvoudig nieuwe contacten toevoegen zonder hun gegevens handmatig in te voeren. Gebruikers kunnen de Messenger QR-code van het nieuwe contact scannen of hun eigen QR-code delen via een link.

Deze nieuwe functies zijn nu beschikbaar voor alle gebruikers in Messenger, en de functie voor gedeelde albums wordt de komende weken uitgerold. Meta blijft het berichtenplatform verbeteren om gebruikers een boeiendere en gemakkelijkere ervaring te bieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER