Nieuwe technologie voor misdaadbestrijding gelanceerd door de politie van Graham
Technologie

Nieuwe technologie voor misdaadbestrijding gelanceerd door de politie van Graham

De politie van Graham in Graham, NC, heeft een nieuw instrument voor misdaadbestrijding gevonden om hen te helpen hun misdaadgegevens te ordenen en hun middelen te concentreren. De afdeling bedient ruim 17.000 inwoners van de stad en wordt geconfronteerd met uitdagingen als gevolg van een gebrek aan beschikbare middelen en functionarissen. Met een dekking van ongeveer 10 vierkante kilometer en slechts vier tot vijf agenten tegelijk had de afdeling een efficiëntere manier nodig om de zorgen van de gemeenschap aan te pakken.

Om deze uitdagingen aan te pakken, legde luitenant Josh Payne uit dat de afdeling een nieuw systeem had ontwikkeld, het Patrol Supervisor Dashboard. Met dit systeem hebben agenten op één centrale locatie toegang tot alle gegevens, inclusief informatie over voorvallen, hotspots, klachten en gemeenschapspolitieprojecten. In plaats van te zoeken via meerdere platforms, is alles nu geconsolideerd voor gemakkelijke toegang.

Het Patrol Supervisor Dashboard is voor de afdeling een waardevol instrument gebleken bij het effectiever inzetten van agenten. Toezichthouders kunnen nu de zorgen van burgers aanpakken, verkeersovertredingen, snelheidsproblemen en gevaarlijke ongevallen met grotere efficiëntie opsporen. De afdeling heeft de database al gebruikt om een ​​recente piek in auto-inbraken aan te pakken, waarbij meer dan twintig voertuigen als gestolen of ingebroken zijn gemeld tijdens het weekend.

Door het dashboard te gebruiken om criminelen op te sporen en hotspots te monitoren, streeft de politie van Graham naar een duidelijk historisch overzicht van hun activiteiten. Lt. Payne benadrukte het belang van het aanpakken van huidige problemen, het volgen van acties uit het verleden en het voorbereiden op toekomstige uitdagingen. Het uiteindelijke doel van de afdeling is het vergroten van de openbare veiligheid en het verbeteren van hun misdaadbestrijdingscapaciteiten door middel van deze innovatieve technologie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER