Nieuwe technologie zorgt voor foutloze bevestiging |  MONTAGE
Technologie

Nieuwe technologie zorgt voor foutloze bevestiging | MONTAGE

De Assembly Show South in Nashville benadrukte het belang van foutbestendigheid bij bevestigingsgereedschappen. Ingenieurs concentreren zich erop dat bevestigingsmiddelen correct worden geïnstalleerd wat betreft locatie, volgorde, aanhaalmoment en hoek. Exposanten op de beurs toonden innovatieve oplossingen om dit probleem aan te pakken.

Een van de hoogtepunten van het evenement was de introductie van autonome wielen die gewone karren kunnen transformeren in zelfrijdende robots. Deze technologische vooruitgang heeft het potentieel om een ​​revolutie teweeg te brengen in de manier waarop materialen worden getransporteerd in assemblageprocessen.

Bovendien werd op de beurs een nieuwe tool onthuld waarmee robots effectief klinknagels kunnen installeren. Deze tool zou het assemblageproces kunnen stroomlijnen en de efficiëntie van de productieactiviteiten kunnen verbeteren.

Bovendien werd tijdens het evenement een bekroond geautomatiseerd systeem onder de aandacht gebracht, waarmee het vermogen werd gedemonstreerd om gasdoppen met precisie en nauwkeurigheid te monteren. Dit systeem vertegenwoordigt een aanzienlijke vooruitgang in de automatisering van assemblageprocessen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws in de assemblagebranche, kun je elke eerste dinsdag van de maand Assemblagenieuws Nu volgen voor de laatste updates en innovaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER