Sport

Northern Michigan University en Marquette Junior Hockey gaan een partnerschap aan op het gebied van nieuws, sport en werkgelegenheid

herschrijf deze inhoud en maak alinea’s

MARQUETTE – Marquette Junior Hockey en Northern Michigan University hebben een samenwerkingsovereenkomst aangekondigd die onder andere het jeugdhockeyprogramma in de regio voordelen zal bieden voor spelers en de sport zelf.
Naast dat de NMU elk seizoen een van haar hockeywedstrijden aanwijst als Jeugdhockeynacht, zal de universiteit voor elke thuiswedstrijd 20 gratis kaartjes verstrekken die kunnen worden verspreid onder de jeugdhockeyorganisatie.
En Marquette Junior Hockey zal worden geadverteerd in het Berry Events Center van de Wildcats, terwijl spelers kortingen krijgen om lid te worden van de Young Wildcat Club. Er worden ook mogelijkheden geboden om fondsen te werven, zoals het zijn van groepsspelbodes, 50-50 lotenverkopers en chuck-a-puck-verkopers.
“Marquette Junior Hockey waardeert de kansen en zichtbaarheid die deze overeenkomst onze spelers zal bieden”, zei Ryan Higbie, president van Marquette Junior Hockey, in een recent persbericht waarin deze overeenkomst werd aangekondigd. “We willen Coach (Grant) Potulny en (atletisch directeur) Rick Comley bedanken voor hun enthousiasme voor deze samenwerking en kijken uit naar een geweldig seizoen.”
De overeenkomst betrekt ook NMU-hockeycoaches en -spelers bij activiteiten om de ontwikkeling van MJH-spelers en -coaches te verbeteren.
“We zijn verheugd om samen te werken met Marquette Junior Hockey en zijn toegewijd aan het helpen groeien van de sport en het lokaal ontwikkelen van jonge spelers”, zegt Comley, zelf voormalig NMU-hoofdhockeycoach. “Dit is een win-win-partnerschap en we kijken ernaar uit om het spel te bouwen en herinneringen te creëren voor atleten en hun families.”
Voor meer informatie over Marquette Junior Hockey, bezoek www.marquettejuniorhockey.com, en voor meer informatie over atletiek van de Northern Michigan University, bezoek www.nmuwildcats.com.
Informatie samengesteld door Journal Sports Editor Steve Brownlee. Zijn e-mailadres is [email protected].

Het laatste nieuws van vandaag en meer in je inbox

LAAT EEN REACTIE ACHTER