NWACC en UA werken samen om data science-curricula te harmoniseren
Nieuws

NWACC en UA werken samen om data science-curricula te harmoniseren

Northwest Arkansas Community College en de Universiteit van Arkansas hebben hun krachten gebundeld om hun data science-curricula op elkaar af te stemmen, waardoor het voor studenten gemakkelijker wordt om over te stappen van NWACC naar UA om een ​​bachelordiploma in het veld te behalen. Deze samenwerking is vooral gunstig voor studenten van de eerste generatie, zoals de pas afgestudeerde uit Marokko die een associate degree heeft behaald bij NWACC.

De vraag naar datawetenschappers groeit snel, waardoor het een van de meest gewilde carrièregebieden in het land is. Door samen met NWACC een uitgebreid datawetenschapsprogramma te ontwikkelen, wil UA bijdragen aan het datawetenschapspersoneel in Arkansas. Dit partnerschap helpt UA ook bij het vervullen van haar missie: het verlenen van service en het uitbreiden van de toegang tot hoger onderwijs voor inwoners van de staat.

Dit initiatief maakt deel uit van een grotere inspanning over de hele staat om het datawetenschapspersoneel in Arkansas te verbeteren. Carrièremogelijkheden in data science variëren van machine learning-ingenieurs tot data-analisten en statistici. Bezoek KNWA FOX24 voor de laatste updates over nieuws, weer, sport en streaming video.

LAAT EEN REACTIE ACHTER