Technologie

OnProcess-technologie wordt overgenomen door Accenture

Accenture (NYSE: ACN) heeft haar plan aangekondigd om OnProcess Technology over te nemen, een in Boston, MA gevestigde leverancier van supply chain managed services, om organisaties te helpen processen te verfijnen, voorraadbeheer te verbeteren en complexe service-uitdagingen op te lossen. De deal werd aangekondigd op 31 oktober 2023, maar de financiële voorwaarden zijn niet bekendgemaakt, en de voltooiing van de overname is onderworpen aan de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden, waaronder de vereiste goedkeuringen van de antitrustautoriteiten.

De overname zal de supply chain-capaciteiten van Accenture vergroten, met name op het gebied van asset recovery en service supply chain management, waardoor het voor klanten gemakkelijker wordt om serviceorders te beheren, retourzendingen te stimuleren, bewegingen te volgen en te zorgen voor het juiste hergebruik, verwijdering of recycling van activa. Samen zullen de twee bedrijven geïntegreerde after-salesactiviteiten aanbieden om de operationele efficiëntie te verbeteren en de klantervaring te verbeteren en tegelijkertijd een duurzamere toeleveringsketen te ondersteunen.

OnProcess Technology, geleid door CEO Oliver Lemanski, is gespecialiseerd in omgekeerde logistiek voor elke stap van het after-salesproces, waarbij gebruik wordt gemaakt van automatisering, AI en datagestuurde besluitvorming om de zichtbaarheid te behouden, van planning tot herstel van activa. Het bedrijf heeft meer dan 1.500 medewerkers in de VS, India, Costa Rica en Bulgarije en bedient klanten in een gediversifieerde portefeuille in sectoren als communicatie, media en technologie, medische apparatuur, logistiek en productie.

Concluderend heeft de overname van OnProcess Technology door Accenture tot doel klanten een alomvattende supply chain-leveringsoplossing te bieden die after-salesactiviteiten integreert, de operationele efficiëntie verbetert, de klantervaring verbetert en een duurzamere supply chain ondersteunt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER