Ontdek uw keuzes voor sportstreaming met NBC 5 Dallas-Fort Worth
Sport

Ontdek uw keuzes voor sportstreaming met NBC 5 Dallas-Fort Worth

Voor veel sportfans is de strijd om elke wedstrijd te bekijken een echte strijd. Of je nu het snoer hebt doorgeknipt of niet over de juiste streamingdienst beschikt, het kan lastig zijn om de game te bekijken die je wilt. Consumer Reports biedt een overzicht van uw opties, zodat u kunt bepalen of het de kosten waard is.

In de wereld van vandaag is het niet meer zo eenvoudig als alleen maar sport kijken op je lokale zenders. Competities hebben exclusieve deals gesloten met netwerken en lokale black-outbeperkingen kunnen het verwarrend maken om erachter te komen welke combinatie van abonnementen je nodig hebt.

Als je een voetbalfan bent en je team in jouw stad zit, kun je ze misschien gratis bekijken op lokale tv-stations zoals ABC, CBS, NBC en FOX. Deze kanalen kunnen ook worden gestreamd op services zoals DirecTV Stream, Hulu en YouTube TV. ESPN en ESPN+ zijn goede opties voor wedstrijden op maandagavond. Als je team niet lokaal bij jou in de buurt is, kun je het NFL Sunday Ticket van YouTube TV overwegen voor $ 349.

Honkbalfans willen misschien het single-teampakket van MLB.TV overwegen, maar de betere deal is vaak het All Teams-pakket voor slechts $ 20 meer. Zoek naar de streamingdienst die de rechten heeft om de wedstrijden van je thuisteam uit te zenden op het regionale sportnetwerk.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in NBA-games is een tv-pakket met nationale zenders een goede optie, omdat daarin veel games worden opgenomen. YouTube TV en Hulu hebben misschien de game die je zoekt, vaak tegen een lagere prijs. De NBA League Pass is verkrijgbaar voor $ 14,99 per maand, terwijl de WNBA-pas $ 12,99 per maand kost.

Als je maar één game wilt bekijken, is het misschien niet de moeite waard om je aan te melden voor een maandelijks abonnement. Als u toch voor een abonnement kiest, vergeet dan niet om dit op te zeggen, zodat er de volgende maand niets in rekening wordt gebracht. Het bekijken van de wedstrijd in een plaatselijke sportbar kan een goedkoper alternatief zijn.

Ten slotte is het delen van wachtwoorden met anderen om de kosten te delen niet altijd een betrouwbare strategie. Veel diensten treden hard op tegen het delen van wachtwoorden, dus het risico bestaat dat uw account wordt opgeschort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER