Onze economie bevorderen: EPB-leveranciersdiversiteitsdag die groei stimuleert
Nieuws

Onze economie bevorderen: EPB-leveranciersdiversiteitsdag die groei stimuleert

EPB organiseerde onlangs een leveranciersdiversiteitsdag om kleine en diverse bedrijven die de gemeenschap dienen in het zonnetje te zetten. Het evenement bood een platform voor bedrijven die eigendom zijn van minderheden, vrouwen en veteranen, om inzichten te krijgen van experts over het vergroten van hun kansen. Kristin Copeland, EPB's manager van bedrijven die eigendom zijn van minderheden en vrouwen, benadrukte het belang van samenwerking met leveranciers, aannemers, verkopers en individuen die geïnteresseerd zijn in zakendoen met EPB.

Chanda Chambers van Chambers Welding and Fabrication deelde haar ervaringen en benadrukte hoe cruciaal evenementen zoals Supplier Diversity Day zijn voor nieuwe bedrijven die relaties willen opbouwen met organisaties als EPB. Het evenement, dat op 23 mei in het Chattanoogan Hotel werd gehouden, had tot doel achtergestelde bevolkingsgroepen binnen de gemeenschap te ondersteunen en hen gelijke kansen te bieden om bij te dragen op basis van hun waardevoorstel.

Deelnemers zoals Michael Jones, eigenaar van Special Touch Landscape, deelden hun succesverhalen en benadrukten de impact van de netwerkmogelijkheden die EPB biedt om hun bedrijf te helpen groeien. Chambers moedigde andere bedrijven in Chattanooga aan om het voorbeeld van EPB te volgen bij het ondersteunen van kleine bedrijven en het bevorderen van gemeenschapsgroei.

Het evenement toonde het belang aan van samenwerking tussen grotere organisaties en kleinere, diverse bedrijven bij het stimuleren van de economische ontwikkeling en het bevorderen van innovatie in de gemeenschap. De inzet van EPB om kleine en kansarme bedrijven te ondersteunen, dient als model voor andere bedrijven om te volgen bij het creëren van een meer inclusief en bloeiend ondernemingsklimaat in Chattanooga.

LAAT EEN REACTIE ACHTER