Orion rondt de onderhandelingen af ​​in de Kuopio-fabriek en biedt de betrokkenen werk op andere locaties aan
Nieuws

Orion rondt de onderhandelingen af ​​in de Kuopio-fabriek en biedt de betrokkenen werk op andere locaties aan

De onderhandelingen over veranderingen in de Kuopio-fabriek van farmaceutisch bedrijf Orion in het kader van de Samenwerkingswet zijn afgerond. Orion heeft besloten de productie van de fabriek uit te besteden. Ongeveer 40 personen die bij de onderhandelingen betrokken zijn, zullen soortgelijke functies aangeboden krijgen bij de andere productielocaties van Orion in Finland. De onderhandelingen waren gericht op personeel in productie- en productieondersteunende functies in de Kuopio-fabriek, terwijl ander personeel niet bij de besprekingen werd betrokken.

Tijdens de onderhandelingen zijn de mogelijkheden voor uitbesteding en de impact op het personeel geëvalueerd. Orion heeft ervoor gekozen om de uitbesteding van de productie in de fabriek verder te onderzoeken. De huidige schatting is dat de fabriek in ieder geval tot de zomer van 2026 in bedrijf zal blijven. Factoren die aanleiding geven tot het overwegen van uitbesteding zijn onder meer het lage concurrentievermogen van de fabriek, de onderbezetting, de toenemende kwaliteitsnormen in de farmaceutische industrie en de aanzienlijke investeringsvereisten.

Ander nieuws is er informatie over een verscheidenheid aan onderwerpen, variërend van financiën, juridische bijstand, gezondheid en technologie op platforms als Speaker Deck, Reddit en online evenementenplatforms. Van het bespreken van juridische zaken in regio’s als Oakland en San Jose tot het verkennen van trends op het gebied van cyberbeveiliging en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling: er is een breed scala aan onderwerpen om mee aan de slag te gaan. Daarnaast zijn er hulpmiddelen beschikbaar voor mensen die hun kennis willen vergroten op gebieden als autoreparatie, therapie en het hacken van sociale media.

LAAT EEN REACTIE ACHTER